Private Label

ook voor kleine oplagen
(vanaf 12 stk.)
Private Label
MOGELIJK VANAF 12 STUKS

Jouw eigen merk kwaliteits olijfolie en balsamico. Een fles met eigen logo op de tafel, in je winkel of als relatiegeschenk. Het is nu mogelijk om onze producten onder jouw eigen vlag te voeren.

Onze passie

verliefd op Italië, op het mooie land en op hun heerlijke gerechten: simpel en eerlijk!

Olijfoogst is 
veel handwerk

5 kg olijven levert 1 liter olijfolie op. In 2015 was hiervoor maar liefst 8 kilo nodig. Dit verklaart dus de prijsstijging. Olijven worden met de hand geplukt en binnen 8 uur geperst (wassen, centrifugeren & koude persing). Hierdoor raken de olijven niet beschadigd en krijgt de olijfolie een zeer lage zuurgraad. Dit zorgt voor de beste kwaliteit olie. Elk jaar zijn we zelf bij de persing aanwezig.

Twee soorten

We hebben twee soorten ‘normale’ olijfolie. PuurOlijf Umbrië is gemaakt van drie soorten olijven en is zacht van smaak. PuurOlijf Umbrië Monocultivar is gemaakt van een enkele soort olijf en is krachtiger van smaak.

Veel handwerk

Naast het hele gezin, werken familieleden en vrienden mee aan de oogst van de olijven.

Kleinschalig werken

Boeren in Umbrië werken zeer kleinschalig. Daarom is het voor de meeste boeren te kostbaar om de olijfolie biologisch te certificeren.
Alle extra vergine olijfolie van PuurOlijf is biologisch geteeld (m.u.v. PuurOlijf Limoen).

Experimenteren

Enkele jaren geleden heeft een boer als experiment, tijdens de persing, biologische sinaasappels toegevoegd.

Haar buurvrouw, mijn vriendin, had een van deze flessen cadeau gekregen en het smaakte fantastisch! Natuurlijk heb ik haar gevraagd om deze heerlijke biologische sinaasappelolijfolie ook voor ons te maken.

Ook dit najaar heeft de eigenaresse exclusief voor ons, en dus voor jullie, een partij van deze mooie olijfolie gemaakt. Een olijfolie zonder aroma’s, zoals in vele andere oliën met een smaakje, maar PuurOlijf met puur sinaasappel!

Kerkstraat 16, Spaubeek
06 20 60 69 02  

©2024 PuurOlijf | Website door Futuron | Alle rechten voorbehouden | Disclaimer