Recepten

Geroosterde cherry tomaatjes
PuurOlijf
  • Borrelhapje
  • Bijgerecht
  • Voorgerecht
  • Lunch
PuurOlijf Umbrie
Cherry tomaatjes
Ui
Knoflook
PuurOlijf Umbrie
Rode Chili vlokken
Zeezout
Basilicum
Stokbrood
1 eetlepel heksenkaas
1 eetlepel Griekse yoghurt
Oven voorverwarmen op 220 graden.
Cherry tomaatjes halveren of insnijden.
Mengen met fijngesneden ui en knoflook in een ovenschaal.
Goede scheut olijfolie toevoegen en kruiden met rode chili vlokken, zeezout en verse basilicum (of andere kruiden naar eigen smaak).
Alles husselen en de schaal in de oven zetten voor 20 minuten.
Heb je meer tijd dan mag de schaal 1,5 uur in de oven op 145 graden.

Stokbrood roosteren met olijfolie.
De heksenkaas mengen met de Griekse yoghurt.

Smeer het stokbrood in met de witte saus en leg daar enkele geroosterde cherry tomaatjes op.

Tip: maak een grote portie. In een glazen weck pot met olijfolie bedekt, blijven de tomaatjes zeker 1 maand goed in de koelkast!

Kerkstraat 16, Spaubeek
06 20 60 69 02  

©2024 PuurOlijf | Website door Futuron | Alle rechten voorbehouden | Disclaimer