Recepten

Pasta met tomatensaus
PuurOlijf
  • Hoofdgerecht
  • PuurOlijf Umbrie Monocultivar
  • PuurOlijf Witte Balsamico

  • Pasta
  • Vlees
  • Italiaans
Basis tomatensaus:
Cherry tomaatjes
Kruiden (bv basilicum)
Ui
Olijfolie Umbrie
PuurOlijf Witte Balsamico

Ui
Gehakt
Courgette
Puurolijf Bakolie
Basis tomatensaus:
Snijd de tomaten in partjes en leg ze op een bakplaat.
Snijd de ui in stukken en voeg met de kruiden, peper, scheutje Olijfolie Umbrie en scheutje PuurOlijf Witte Balsamico toe aan de tomaten.
Hussel alles goed door elkaar.
Zet 2 uur in de oven op 145 graden.
Pureer het mengsel.

Snijd de ui in stukken en fruit deze in de PuurOlijf Bakolie. Voeg het gehakt toe.
Snijd de courgette in stukjes en bak in de PuurOlijf Bakolijfolie.
Meng dit alles met de tomatensaus.

Serveer de saus met pasta en werk af met geraspte kaas en blaadjes basilicum.

Kerkstraat 16, Spaubeek
06 20 60 69 02  

©2022 PuurOlijf | Website door Futuron | Alle rechten voorbehouden | Disclaimer