Recepten

Maaltijdsalade
PuurOlijf
Lucie Kuypers
  • Hoofdgerecht
  • Lunch
  • PuurOlijf Witte Balsamico
  • PuurOlijf Umbrie Sinaasappel

  • Salade
  • Vlees
4
20 minuten
4 ons (gemarineerde) varkenshaas, biefstukjes OF feta
– PuurOlijf Bakolijfolie
– Italiaanse of bv Provençaalse kruiden
– 1 mango
– gemengde sla
– tomaten
– wortel
– komkommer
– aardbeien
– 10 blaadjes verse basilicum
– 30 ml PuurOlijf Speciaal Sinaasappel
– 10 ml PuurOlijf Witte balsamico
– Peper en zout
– Stokbrood
Vaak hoor ik mensen zeggen: Ik kan niet koken! OF Ik heb geen tijd ?!
Dit kan iedereen? En het kost je bovendien maar 20 minuten!

Marineer stukjes varkenshaas/bief in PuurOlijf Bakolijfolie en je favoriete kruiden.
*Vaak vind je ook lekker gemarineerde varkenshaas/bief bij een goede slager.
Grill het vlees of gebruik feta.
Meng de sinaasappelolijfolie, witte balsamico en verse basilicum, pureer dit met de staafmixer en voeg naar smaak peper en zout toe. (Je kunt ook een grotere hoeveelheid maken en deze een tijdje bewaren).
Snijd de mango in kleine gelijke stukjes
Snijd de tomaten, wortel, komkommer en aardbeien.

Verdeel de sla over de borden.
Verdeel de tomaten, wortel, komkommer, tomaten,aardbeien en mango
Verdeel het vlees (lauwwarm)
Verwen het geheel met de heerlijke sinaasappel-basicicum dressing.

Serveer er stokbrood bij.
Smakelijk!

Kerkstraat 16, Spaubeek
06 20 60 69 02  

©2020 PuurOlijf | Website door Futuron | Alle rechten voorbehouden | Disclaimer