Recepten

Lauwwarme salade pasta gemarineerde scampis en zeekraal
PuurOlijf
Lucie Kuypers
  • Hoofdgerecht
1 bakje zeekraal
28 scampi’s
Paar takjes platte peterselie
1-2 teentjes knoflook
400 gram pasta
30 ml PuurOlijf Umbrië Sinaasappel/Citroen/Limoen
10 ml PuurOlijf Witte Balsamico
Kook de scampi’s 2 minuten en maak een dressing van de olijfolie en balsamico.
Snijd de platte peterselie fijn, pers de knoflook en maak een marinade van de olijfolie, balsamico, knoflook en peterselie.
Meng dit door de scampi’s en laat dit een paar uur marineren.

Kook een ruime hoeveelheid water en giet dit over de zeekraal ( je kunt deze ook rauw eten).
Kook de pasta al dente.
Verdeel de pasta over de borden en verdeel de scampi’s en de zeekraal. Giet de overgebleven marinade over de pasta en besprenkel het geheel eventueel nog met extra olijfolie.

Op smaak brengen met peper en zout.
06 20 60 69 02  

©2018 PuurOlijf | Website door Futuron | Alle rechten voorbehouden | Disclaimer