Recepten

Maaltijdsalade frambozen rode biet geitenballen en gerookte kip
PuurOlijf
Lucie Kuypers
  • Bijgerecht
  • Lunch
PuurOlijf Umbrië (Monocultivar)
PuurOlijf Witte Balsamico-Framboos
150 gr gerookte kipfilet
75 gr veldsla
100 gr frambozen
2 stengels bleekselderij
3 rode bieten
zout & peper
Pers een teentje knoflook en snijd de basilicum zeer fijn. Meng dit door de kaas. Breng de kaas op smaak met een beetje limoenolijfolie en peper. rol 12 bolletjes.

*Tip: maak een grotere hoeveelheid, verdeel dit in porties en bewaar de kaas in de vriezer.

Bereiding:

Maak een dressing van de olijfolie en witte balsamico-framboos beetje peper en zout. Snijd de rode bieten in dunne plakjes met de mandoline, bestrijk ze met de dressing en bewaar de rest. Laat dit minimaal een uur marineren. Snijd de bleekselderij.
Verdeel de veldsla, bleekselderij, frambozen gerookte kip, rode bieten en geitenballen over de borden. Besprenkel het geheel met de olijfolie-balsamico dressing.

Tip: Geen liefhebber van rode bieten? Dan laat je deze gewoon weg.
06 20 60 69 02  

©2018 PuurOlijf | Website door Futuron | Alle rechten voorbehouden | Disclaimer