Recepten

Vitello Tonato
PuurOlijf
Lucie Kuypers
  • Bijgerecht
1 theelepel kappertjes
3-4 ansjovissen
Blikje tonijn van goede kwaliteit
1 snee brood ( wit/ licht bruin/spelt)
2 eetlepels yogonaise / mayonaise
1 gekookt eigeel
PuurOlijf Witte Balsamico
20 ml PuurOlijf Umbrië Monocultivar
Rucola sla
Eetbare bloem (optie)

Besprenkel het brood met een scheutje witte balsamico. Kappertjes, ansjovissen, brood in stukjes, yogonaise, tonijn en eigeel fijnmalen in de keukenmachine, eventueel olijfolie toevoegen tot gewenste dikte.

Kalfsfilet, rosbief of kipfilet verdelen over de borden. Dresseer de tonijnsaus over het vlees en garneer de Vitello Tonnato met de kappertjes, rucola sla en eventueel een eetbare bloem.

Kerkstraat 16, Spaubeek
06 20 60 69 02  

©2024 PuurOlijf | Website door Futuron | Alle rechten voorbehouden | Disclaimer